Acasă Actualitate Incendiu puternic la un ansamblu rezidenţial din Bucureşti. Mai multe persoane sunt...

Incendiu puternic la un ansamblu rezidenţial din Bucureşti. Mai multe persoane sunt captive la etajul 19

-

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, în Bucureşti, la un ansamblu rezidenţial din Berceni. Incidendiul are loc în clădirea Monaco Towers.

Pompierii susţin că există posibilitatea ca mai multe persoane să fi fost surprinse de flăcări, la etajul al 19-lea al clădirii. O suprafață semnificativă este cuprinsă de , iar echipele de salvatori caută eventuale persoane surprinse de flăcări, în timp ce alți pompieri încearcă să stingă flăcările.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.