Între 6-10 persoame au murit, în Miami, la Florida International University, după ce o pasarelă s-a prăbuşit peste o autostradă. Sub dărâmături au fost prinşi oameni şi maşini, iar echipele de salvare cautau supravieţuitori printre cei prinşi sub dărâmături, anunţă CNN. Mai multe maşini se află prinse sub construcţia de beton, care cântărește 950 de tone, a declarat senatorul Bill Nelson din Florida.
Pasarela fusese ridicată sâmbătă și se afla încă în lucru. Potrivit CNN aceasta fusesese proiectată pentru a fi utilizată cel puțin 100 de ani și să reziste la uragane puternice.
Operațiunile de salvare a persoanelor care ar putea fi prinse sub dărâmături sunt în desfășurare la această oră.
Opt persoane au fost transportate în stare gravă la spital, iar autoritățile confirmă un deces, în timp ce presa americană vorbește despre mai multe persoane care și-ar fi pierdut viața la prăbușirea pasarelei din campusul Florida International University.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.