Acasă Actualitate Donald Trump: Rusia a reuşit să creeze discordie, dezordine şi haos în...

Donald Trump: Rusia a reuşit să creeze discordie, dezordine şi haos în Statele Unite

Denunţând comisiile, anchetele şi „ura între partide” provocate de chestiunea privind amestecul Rusiei în alegeri, preşedintele american Donald Trump a afirmat duminică, într-o serie de postări pe Twitter, că Moscova „a reuşit dincolo de cele mai nebuneşti vise ale sale”, dacă intenţia sa a fost cu adevărat „să creeze discordie, dezordine şi haos în Statele Unite”, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Cei de la Moscova mor de râs. Trezeşte-te, America!”, a scris preşedintele american duminică dimineaţă pe reţeaua de socializare. „Dacă scopul Rusiei a fost să creeze discordie, dezordine şi haos în Statele Unite, atunci, cu toate aceste audieri în comisii, anchete şi ură între partide, ea a reuşit dincolo de cele mai nebuneşti vise ale sale”, a postat Donald Trump.

Acest mesaj face parte dintr-o nouă avalanşă de postări pe Twitter pe care Donald Trump le-a făcut începând cu ora locală 06.30, în contextul în care preşedintele îşi petrece acest weekend prelungit, luni fiind sărbătoare în SUA, în complexul său din Florida.

Exit mobile version