16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDonald Trump: Rusia a reuşit să creeze discordie, dezordine şi haos în Statele Unite

Donald Trump: Rusia a reuşit să creeze discordie, dezordine şi haos în Statele Unite

Denunţând comisiile, anchetele şi „ura între partide” provocate de chestiunea privind amestecul Rusiei în alegeri, preşedintele american Donald Trump a afirmat duminică, într-o serie de postări pe Twitter, că Moscova „a reuşit dincolo de cele mai nebuneşti vise ale sale”, dacă intenţia sa a fost cu adevărat „să creeze discordie, dezordine şi haos în Statele Unite”, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Cei de la Moscova mor de râs. Trezeşte-te, America!”, a scris preşedintele american duminică dimineaţă pe reţeaua de socializare. „Dacă scopul Rusiei a fost să creeze discordie, dezordine şi haos în Statele Unite, atunci, cu toate aceste audieri în comisii, anchete şi ură între partide, ea a reuşit dincolo de cele mai nebuneşti vise ale sale”, a postat Donald Trump.

Acest mesaj face parte dintr-o nouă avalanşă de postări pe Twitter pe care Donald Trump le-a făcut începând cu ora locală 06.30, în contextul în care preşedintele îşi petrece acest weekend prelungit, luni fiind sărbătoare în SUA, în complexul său din Florida.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS