16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Victor Ponta, la DNA

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că el a fost chemat pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum.

La intrarea în sediul DNA, el a fost întrebat de jurnalişti de ce au nevoie procurorii de o nouă declaraţie în dosar, Ponta menţionând că nu ştie.

„Nu ştiu, poate să-mi aducă noroc. Aţi văzut că martorii din dosarul ăsta…unu-i şef la ANCOM, altu-i ministru de Finanţe, poate îmi dă şi mie”, a răspuns, ironic, fostul premier.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, la începutul lunii februarie, că Victor Ponta s-ar fi aflat printre denunţătorii de la DNA. „Turnătorii din dosare îi ştiu. Şova, Ponta, Niţulescu şi mai sunt şi alţi câţiva. Nu vreau să îi fac vedete. O să discutăm despre asta”, afirma Dragnea.

Joi, fostul premier Victor Ponta a anunţat că a primit dovada scrisă că a fost chemat ca martor la DNA şi, în aceste condiţii, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să-şi ceară scuze imediat pentru „minciunile” spuse la adresa lui.

„Am primit dovada scrisă: am fost chemat ca martor la DNA – nu am depus niciodată niciun denunţ contra nimănui – iarăşi Dragnea a minţit cu neruşinare! Credeţi că îşi dă demisia? Dragnea Mincinosul şi-a bătut joc de membrii PSD (partid în care am activat timp de 15 ani şi pe care l-am condus mai mult de 5 ani) şi de 5 milioane de români care au pus ştampila de vot pe numele meu în 2014! Dacă ar mai avea măcar 1% ruşine mi-ar cere scuze imediat şi şi-ar da demisia din PSD şi din Parlament”, a scris Ponta, pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS