Acasă Actualitate Ambasada SUA va fi închisă luni, de Ziua Preşedinţilor

Ambasada SUA va fi închisă luni, de Ziua Preşedinţilor

-

Ambasada Statelor Unite ale Americii va fi închisă luni, când este sărbătorită Ziua Preşedinţilor, informează un comunicat al misiunii diplomatice la Bucureşti transmis vineri agenţiei Agerpres. Toate serviciile ambasadei îşi vor relua activitatea marţi, arată sursa citată. Până la mijlocul anilor ’70, ziua de 22 februarie, care a fost data naşterii lui George Washington, primul preşedinte al Statelor Unite ale Americii şi erou al Revoluţiei americane, a fost sărbătoare naţională. Ziua de 12 februarie, data naşterii lui Abraham Lincoln, preşedinte al SUA în perioada Războiului Civil, era considerată sărbătoare în multe dintre statele americane. Ulterior a fost aleasă o singură zi, a treia luni din luna februarie, pentru a-i sărbători pe toţi foştii preşedinţi americani, se arată în comunicat.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.