10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSe circulă pe toate arterele rutiere din ţară. Este ceaţă în trei judeţe

Se circulă pe toate arterele rutiere din ţară. Este ceaţă în trei judeţe

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.
În ceea ce priveşte fluenţa traficului, precizăm că pe Şoseaua Alexandriei, la ieşirea din Capitală către Bragadiru (pe acest sens de mers), circulaţia se desfăşoară îngreunat (pe banda numărul 1), din cauza unui accident rutier. O persoană a fost accidentată pe trecerea pentru pietoni de către un autoturism.
De asemenea, se circulă uşor îngreunat pe DN1, la km 150, între localităţile braşovene Predeal şi Timişul de Sus, după ce din remorca unui autotren a căzut marfă (navete cu bere) pe carosabil.
Având în vedere atenţionarea meteorologică nowcasting de ceaţă, emisă în această dimneaţă pentru judeţe Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, conducătorii auto care se deplasează în astfel de condiţii trebuie să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre periculoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS