Acasă Actualitate Ionuț Lupescu va candida la președenția FRF

Ionuț Lupescu va candida la președenția FRF

Ionuţ Lupescu  în vârstă de 49 de ani  va candida la preşedinţia FRF.

„M-am hotărât să intru în această luptă fiindcă foarte multă lume mi-a cerut să facem ceva pentru fotbalul românesc. În zilele următoare voi face și o conferință de presă pentru a oferi detalii. Mi-am încheiat socotelile cu UEFA, urmează să plec și prin țară pentru a discuta cu membrii afiliați.De asemenea, în perioada următoare o să prezint detalii și despre echipa cu care intenționez să lucrez. Oricum, conform statutului, președintele are dreptul să propună secretarul general, iar pentru această variantă am deja în minte câteva persoane”, a confirmat Ionuţ Lupescu pentru Gazeta Sporturilor.

Ionuț Lupescu este în prezent director în Cadrul Comisiei Tehnice de la UEFA. Fostul internațional a jucat în campionatul românesc, în prima divizie, în perioadele 1986-1990, 1998-2000 și 2000-2002, de fiecare dată numai la Dinamo. Fostul mijlocaș are 183 de meciuri și 25 de goluri în Liga I. În palmares, are 3 titluri de campion al României, 3 Cupe ale României, Cupa Germaniei cu Bayer Leverkusen și un titlu în Arabia Saudită, cu Al Hilal. Lupescu a adunat 74 de selecții la echipa națională, marcând de 6 ori (a debutat la „națională” pe 3 februarie 1988, în Israel – România 0-2).

Actualul președinte, Răzvan Burleanu, este convins că va câștiga alegerile, el mizând deja pe 210 voturi, după cum a anunțat luni, 5 februarie.

Exit mobile version