21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţist din Iaşi, înjunghiat în faţa spitalului după o altercaţie în club

Poliţist din Iaşi, înjunghiat în faţa spitalului după o altercaţie în club

Un poliţist din Iaşi a fost înjunghiat, duminică dimineaţa, de către un individ, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi, într-un club din oraş. Ulterior, acesta a fost urmărit şi înjunghiat în faţa spitalului, transmite corespondentul MEDIAFAX. Bărbatul în vârstă de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi se afla în timpul liber, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, a mers într-un club alături de prietena lui.

„Din informaţiile deţinute până în prezent reiese că este vorba despre un coleg care se afla în timpul liber şi care a fost înjunghiat de către o persoană, în urma unei altercaţii. Colegul nostru a fost internat la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iaşi. Se fac cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru tentativă la omor”, a declarat, duminică, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Medicul Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi, spune că bărbatul este internat în stare stabilă.

„A ajuns la noi cu o plagă înjunghiată în regiunea deltoidiană stânga şi temporo-parietală stânga, având şi o fractură de piramidă nazală”, a spus duminică prof.dr. Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit unor surse, angajatul Poliţiei ieşene a fost lovit peste faţă, în club. Ulterior, agentul a luat un taxi şi a mers la spital, iar în faţa instituţiei medicale a fost înjunghiat de către o persoană din grupul cu care avusese conflictul.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 05.00.

Poliţistul este fost angajat al Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS).

Mediafax

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS