Acasă Actualitate Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a anunţat demisia: Eu mă retrag

Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a anunţat demisia: Eu mă retrag

-

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat, vineri, că demisionează din funcţie, acesta precizând s-a consultat şi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Vă anunţ acum, aici, că o să mă retrag. O să rămân întotdeauna un partener al sportului şi al organizaţiilor de tineret. Sper că nu i-am dezamăgit pe preşedinţii de federaţii, toţi mi-au spus să continui. Le-am spus că este destul de greu. (..) Când am luat această decizie, m-am consultat cu mai multe persoane, dar în primul rând şi cu preşedintele Dragnea pentru că trebuie asumată o responsabilitate, nu e un minister uşor”, a spus Marius Dunca, citat de Mediafax.

Acesta a declarat că federaţiile sportive i-au cerut să rămână, strângând semnături în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez este în stare gravă

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez internată în Spitalul Elias din Capitală se află în stare gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiţă.

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...

Adolescentă, reţinută după ce a agresat o tânără

O adolescentă, de 19 ani, din Târgu Cărbuneşti, Gorj, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost reținută luni.