12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Jandarmii au depistat mai multe persoane care comercializau ilegal peşte în Slatina, Caracal şi Grojdibodu

Olt: Jandarmii au depistat mai multe persoane care comercializau ilegal peşte în Slatina, Caracal şi Grojdibodu

Cinci bărbați au fost depistați, duminică, de jandarmi în timp ce comercializau ilegal trecătorilor pește proaspăt din specia caras în Caracal, Slatina și în localitatea Grojdibodu (Olt), în cadrul unei acţiuni de combatere a încălcării legilor privind regimul piscicol. Cantitatea totală de pește comercializată a fost de 64 de kilograme. În acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de încălcare a normelor legale privind regimul piscicol.
Totodată, în localitatea Verguleasa a fost depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, în timp ce desfăşura activităţi de pescuit pe lacul de acumulare Drăgăşani, cu unelte neautorizate, înţepătoare şi agăţătoare, respectiv cu două ancore cu trei cârlige ataşate de firul lansetei.
Pe raza municipiului Slatina a fost depistat un bărbat în vârstă de 67 de ani, în timp ce desfăşura activităţi de pescuit pe lacul de acumulare Slatina, cu unelte neautorizate, înţepătoare şi agăţătoare, respectiv cu două ancore cu trei cârlige ataşate de firul lansetei.
Alți 8 bărbați au fost sancționați contravențional pentru pescuit fără permis și neprezentarea permisului,licenței sau autorizației de pescuit. Documentele întocmite de jandarmi şi bunurile ridicate, au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS