27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE: 20:40/ Aproape 600 de craioveni protestează/În jur de 200 de craioveni protestează în centrul orașului

UPDATE: 20:40/ Aproape 600 de craioveni protestează/În jur de 200 de craioveni protestează în centrul orașului

În jur de 200 de craioveni protestează acum în centrul orașului. Oamenii nu au ținut cont de frigul de afară și au ieșit să își strige nemulțumirile. În acest moment se scandează: „Guvern de hoți și mafioți”,  „Justiție nu corupție”, „Nu vrem o nație de hoți”.

Mii de oameni au ieşit în stradă în marile oraşe din ţară, pentru a protesta modificării legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD.

25,000 de oameni participă la mitingul din Piaţa Universităţii.  În Pasajul Universităţii au avut loc incidente între jandarmi şi protestatari, după ce forţele de ordine au format un cordon şi au încercat să oprească oamenii să urce pe scările care duc la Universitate, anunţând că sunt măsuri de ordine. Bulevardul Magheru a fost ocupat de cei prezenţi la miting, după ce cordonul format de jandarmi, pe carosabil, a fost rupt.

5.000 de persoane protestează la Cluj-Napoca împotriva modificărilor la legile justiţiei şi împotriva PSD.
Protestul este în desfăşurare.

UPDATE: 7: 55

Protestatarii craioveni pleacă în acest moment marș pe strada A.I. Cuza. Oamenii scandează în continuare și își strigă nemulțumirile.

Craiovenii scandează pe străzile orașului.

În jur de 600 de craioveni protestează în acest moment.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS