Acasă Actualitate 7.600 de sancţiuni contravenţionale , aplicate de poliţişti în 24 de ore

7.600 de sancţiuni contravenţionale , aplicate de poliţişti în 24 de ore

-

Polițiștii au intervenit, ieri, la aproape 2.500 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 7.600 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate aproape 700 de infracțiuni.
11.500 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Au fost organizate 258 de acțiuni și s-a intervenit la 2.482 de evenimente, dintre care 2.000 au fost sesizate prin 112.
În urma activităților, au fost constatate 699 de infracţiuni, iar 106 persoane au fost surprinse în flagrant delict.
De asemenea, au fost depistate 20 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 71 de măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.617 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.007.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 172.000 de lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.
Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 67 de infracțiuni la regimul rutier.
Au fost reținute 400 de permise de conducere și au fost retrase 197 de certificate de înmatriculare.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.