17.9 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2019
Acasă Actualitate Dăncilă, prima declaraţie ca premier desemnat: "Este importantă punerea în practică a...

Dăncilă, prima declaraţie ca premier desemnat: „Este importantă punerea în practică a programului de guvernare; pregătim preluarea preşedinţiei Consiliului UE”

-

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a afirmat miercuri că sunt importante punerea în practică a programului de guvernare, 2018 – Anul Centenarului şi pregătirea preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene la 1 ianuarie 2019.

Dăncilă a mulţumit preşedintelui Klaus Iohannis pentru desemnare, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, colegilor de partid, dar celor de alianţă.

„Mulţumesc domnului preşedinte Iohannis, mulţumesc domnului preşedinte Dragnea, mulţumesc colegilor mei şi colegilor de alianţă pentru încrederea acordată. Aştept să avem votul în Parlament, pentru că pentru noi este important punerea în practică a programului de guvernare pentru România şi pentru români, să tratăm aşa cum trebuie 2018 – Anul Centenarului, dar în acelaşi timp să pregătim preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene la 1 ianuarie 2019”, a spus premierul, citat de agenţia Agerpres.

ȘTIRI VIDEO GdS