Acasă Actualitate Gabriela Firea, atac în premieră la adresa lui Dragnea

Gabriela Firea, atac în premieră la adresa lui Dragnea

Gabriela Firea i-a criticat duminica atat pe Liviu Dragnea, cat si pe Mihai Tudose pentru inceperea conflictului din partid si le-a cerut sa inceteze disputele, informează Hotnews. Primarul Capitalei a lansat in postarea sa de pe Facebook un atac in premiera la Liviu Dragnea, spunand ca „A fost o greșeală lipsa consultării cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu și Tudose. O analiză democratică reală, în forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele două crize politice”.

Firea il critica si pe Tudose pentru ca a spus ca Guvernul e un Trabant, spunand ca „Dacă nu-i plăcea „Trabantul”, cum îl numește acum, nu trebuia să se suie în el”.

In final, Firea cere colaborare si propune un pact scris intre Tudose si Dragnea: „Cei doi lideri au OBLIGAȚIA să găsească o cale de colaborare. Să își asume, cât mai urgent, eventual în scris, principiile acestei colaborări. E o obligație în primul față de cetățeni și apoi față de partid”.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version