Acasă Actualitate Corpul de Control al MAI face verificări la Academia de Poliţie Al....

Corpul de Control al MAI face verificări la Academia de Poliţie Al. I. Cuza, privind un presupus scandal sexual la cel mai înalt nivel al instituţiei

-

Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne face verificări la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, privind suspiciuni de hărţuire sexuală. Rectorul Academiei, Daniel Costel Torje, este vizat de anchetă.
„În prezent, Corpul de Control al MAI desfăşoară mai multe verificări punctuale la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, unele dintre acestea vizând pe rectorul Academiei, se arată într-un răspuns al MAI”, la solicitarea Mediafax.
Controlul vine după ce rectorul Academiei de Poliţie ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală de o studentă, în sesiunea din vara anului 2017, potrivit incisivdeprahova.ro.
Redactia Incisiv de Prahova se afla in posesia unei copii a Raportului in cauza care a fost postat pe pagina de Facebook al M.A.I. de prietenul victimei, student anul IV in anul 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

Firmă de confecţii, somată de ITM să plătească la timp salariile

După ce angajaţii firmei din Calafat au acuzat că nu şi-au încasat de două luni salariile, iar GdS a scris despre situaţia lor disperată, ITM Dolj a dispus un control la fabrica de confecţii. Iată ce măsuri au dispus inspectorii ITM.