Zeci de pasageri au fost evacuati de urgenta, vineri, dintr-o aeronava aflata pe aeroportul Pearson din Toronto, dupa ce aceasta a fost lovita de un alt avion care tocmai pleca de la poarta de imbarcare, relateaza Reuters. Imaginile arata cum aripa unuia dintre avioane a izbucnit in flacari, potrivit Hotnews.ro.

Serviciile de urgenta au raspuns imediat la coliziunea dintre cele doua avioane de la Sunwing Airlines si WestJet Airlines.

 

Potrivit companiei Westjet, au avut loc „raniri minore” in incident, dar ca toti cei 168 de pasageri si sase membri ai echipajului aflati la bordul avionului au fost in siguranta.

 

Avionul lovit, un Boeing 737-800, tocmai ajunsese in Toronto din statiunea Cancun, Mexic, si astepta sa mearga la poarta in momentul coliziunii, a spus WestJet. Imaginile pot fi urmarite pe Hotnews.ro.
Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”