Acasă Actualitate Peru: Un autocar s-a prăbuşit într-o prăpastie. 48 de persoane au murit

Peru: Un autocar s-a prăbuşit într-o prăpastie. 48 de persoane au murit

(180102) -- PASAMAYO (PERU), Jan. 2, 2018 (Xinhua) -- Rescue personnel work at the site of a bus accident in Pasamayo, north of Lima, capital of Peru, on Jan. 2, 2018. At least 25 people were killed near Peru's capital on Tuesday when their bus plummeted 400 meters off a highway and into a gorge, the Highway Police (POLCAR) said. (Xinhua/ANDINA/Vidal Tarqui) (Newscom TagID: xnaphotos827330.jpg) [Photo via Newscom]

Cel puțin 48 de persoane au murit, marți, după ce autocarul în care se aflau s-a prăbuşit într-o prăpastie, de la o înălţime de 150 de metri, în statul sud-american Peru, potrivit cnn.com. Din primele cercetări, se pare că autocarul, care s-a lovit de un camion, circula pe o autostradă de coastă la nord de capitala Lima, pe serpentinele Pasamayo, într-o zonă cunoscută sub denumirea de “curba diavolului”.. Din primele cercetări, doar 6 persoane au supravieţuit. Eforturile de recuperare a cadavrelor sunt îngreunate de terenul accidentat.
Ministerul de Interne a declarat că trupurile pasagerilor au fost găsite în autobuz, în Oceanul Pacific și pe plaja stâncoasă.
Șase persoane au fost spitalizate cu leziuni.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version