6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Tragedie de Revelion în Capitală. Un bărbat a murit ars de viu...

Tragedie de Revelion în Capitală. Un bărbat a murit ars de viu într-un incendiu violent

-

Pompierii din Capitală au avut de lucru în noaptea dintre ani. Un bărbat a sfârşit carbonizat după ce locuinţa improvizată în care stătea a luat foc. Câteva zeci de minute mai târziu, salvatorii au fost chemaţi să intervină la magazin de bricolaj din zona Chitila unde ardea acoperişul, scrie Jurnalul.ro.

Alarma a fost dată pe strada Ţărmului, chiar de prietenul victimei. Cei doi bărbaţi, oameni ai străzii, îşi improvizaseră o locuinţă pe câmpul din zonă. Se pare că incendiul ar fi pornit de la o sobă defectă. Din păcate, deşi pompierii au ajuns rapid la locul intervenţiei, pentru bărbatul de 50 de ani nu au mai putut face nimic. L-au găsit fără suflare, sub mormanul de lemne arse. Legiştii au ridicat trupul victimei pentru necropsie, în timp ce criminaliştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Tot azi-noapte, acoperişul unui magazin de materiale de construcţii din Chitila s-a aprins din senin. Paznicii au fost cei care au sunat la 112 şi au anunţat incendiul. În câteva minute, zona a fost împânzită de autospecialele pompierilor. Cu ajutorul unei autoscări, salvatorii au ajuns pe acoperiş şi au reuşit să stingă rapid flăcările care riscau să se extindă. Se pare că incendiul ar fi pornit de la un lampion lansat la miezul nopţii care s-a oprit pe acoperiş, potrivit Jurnalul.ro.

Ramona OLARU
Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.