Acasă Actualitate Dubai: Spectacolul laser de Anul Nou intra in Cartea Recordurilor

Dubai: Spectacolul laser de Anul Nou intra in Cartea Recordurilor

Joc de laser, in Dubai (Foto Jurnalul.ro)
Joc de laser, in Dubai (Foto Jurnalul.ro)
Joc de laser, in Dubai (Foto Jurnalul.ro)

Dubai a sarbatorit trecerea dintre ani cu un impresionant spectacol de sunet si limini care a facut sa straluceasca turnul Burj Khalifa, cel mai inalt din lume. Show-ul a fost atat de extraordinar, incat a intrat in Cartea Guiness a recordurilor, scrie Jurnalul National.

 Daca pana acum, Dubai organiza, in noaptea de Anul Nou, focuri de artificii de o spectaculozitate care sfida imaginatia, 2018 a fost intampinat cu spectacol laser care a luminat cea mai inalta constructie din lume, turnul Burj Khalifa.

Dupa numaratoarea inversa, turnul de 828 metri a prins parca viata sub lumina laserelor in culorile Emiratelor arabe unite, EAU (verde, alb, negru si rosu), cu portretul fondatorului EAU, seicul Zayed ben Sultan Al-Nahyane si inscriptia 2018. Proiectiile laser au fost acompaniate de muzica.

Show-ul va intra in Cartea Guiness a recordurilor la capitolul „cel mai mare spectacol laser si audio proiectat pe o singura cladire”.

Precedentul record a fost inregistrat la Hong Kong in 2013. Jocul laserelor a acoperit o suprafata de pete 46.000 metri pastrati.La Dubai s-au depasit 109.000 metri patrati, scrie Jurnalul.ro.

Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”
Exit mobile version