23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Aproape 2.000 de amenzi pentru nereguli în trafic și 200 de permise...

Aproape 2.000 de amenzi pentru nereguli în trafic și 200 de permise de conducere reținute de polițiști în ultima zi din 2017 și în noaptea de Revelion

-

Aproape 2.000 de amenzi pentru nereguli in trafic au fost date de politisti in ultima zi din 2017 si in noaptea de Revelion si au fost retinute 200 de permise de conducere, potrivit informatiilor transmise, luni, de Ministerul Afacerilor Interne si citate de News.ro. Angajatii MAI au asigurat masurile de ordine publica la peste 150 de evenimente organizate in noaptea de Revelion, la care au participat peste 300.000 de persoane, nefiind inregistrate incidente majore, de natura sa afecteze grav ordinea publica.
Conform Ministerului Afacerilor Interne, in ultimele 24 de ore politistii rutieri au retinut 200 de permise de conducere si 46 certificate de inmatriculare, iar pentru neregulile constatate in trafic politistii rutieri au aplicat 1.957 de amenzi, din care 545 pentru depasirea limitelor legale de viteza, 12 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si 1.400 pentru alte nereguli.
In ziua de 31 decembrie 2017, politistii au confiscat articole pirotehnice in valoare de peste 47.634 lei, fiind constatate 191 de infractiuni pentru incalcarea regimului materiilor explozive.
Totodata, 14 persoane au ajuns la spital din cauza unor accidente provocate de folosirea imprudenta a materialelor pirotehnice.
La randul lor, pompierii au intervenit la 955 solicitari, dintre care 82 pentru incendii si trei pentru descarcerare, iar echipajele SMURD au raspuns la 768 de solicitari pentru acordarea asistentei medicale de urgenta. De asemenea, la nivel national, in ultima zi a anului au avut loc sase misiuni cu elicopterele SMURD pentru salvarea a sapte persoane care au fost transportate la unitati medicale.
In ceea ce priveste situatia la frontiere, in ultimele 24 de ore au trecut prin punctele de trecere a frontierei aproape 74.000 de persoane si 14.711 autovehicule.
HotNews.ro
Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.