Acasă Actualitate Trafic îngreunat pe DN 1

Trafic îngreunat pe DN 1

Valori ridicate de trafic pe DN1 Brașov - Ploiești - București. Se circulă în coloană pe sensul de coborâre al DN 1.
Valori ridicate de trafic pe DN1 Brașov - Ploiești - București. Se circulă în coloană pe sensul de coborâre al DN 1.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1, între Cornu de Sus şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către munte, formându-se coloane de autoturisme, care circulă cu o viteză de aproximativ 20 km/h.

Polițiști le recomandă participanţilor la trafic să-şi păstreze calmul la volan, să circule cu atenţie sporită, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version