11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrins conducând o ”bulgăroaică” fără asigurare, a făcut scandal în fața polițiștilor

Prins conducând o ”bulgăroaică” fără asigurare, a făcut scandal în fața polițiștilor

Un craiovean de 27 de ani s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei pentru că a condus un autoturism înmatriculat în Bulgaria fără a avea poliță RCA valabilă, dar și pentru că a făcut scandal în fața oamenilor legii.

Tânărul a fost depistat conducând pe strada Râului, în seara zilei de 24 decembrie. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, când polițiștii de la rutieră au încercat să ridice plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale mașinii, șoferul a devenit recalcitrant. ”În timpul activității de sancționare, persoana în cauză s-a opus ridicării legale de către polițiști a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare de la autoturismul în cauză, tânărul devenind recalcitrant. Persoana respectivă a fost sancționată cu amendă de 1.000 de lei pentru încălcarea Legii nr. 132/2017, privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, dar și cu o amendă contravențională în valoare de 1.000 lei pentru încălcarea Legii 61/1991 R, privind sancționarea faptelor de încălcare aunor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au precizat polițiștii doljeni.

Tânărul de 27 de ani a fost depistat în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii Secției 2, scopul fiind prevenirea comiterii infracțiunilor stradale. În cadrul acțiunii au fost aplicate amenzi în valoare totală de 5.160 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS