11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiul de la sonda de gaz din Satu Mare, nestins de şase zile. Pompierii intervin pentru asigurarea măsurilor de protecţie

Incendiul de la sonda de gaz din Satu Mare, nestins de şase zile. Pompierii intervin pentru asigurarea măsurilor de protecţie

Pompierii din cadrul ISU Satu Mare intervin, de şase zile, pentru asigurarea măsurilor de protecţie la sonda aflată pe raza comunei sătmărene Moftin, la care a izbucnit un incendiu la începutul acestei săptămâni.

Încă de vineri, inspectorul general al IGSU, aflat la coordonarea acţiunilor din teren, a dispus dislocarea la locul incendiului a cinci motopompe de mare capacitate de la ISU Bihor, ISU Maramureş, ISU Satu Mare, ISU Sălaj şi ISU Timiş.

Totodată, o echipă de specialişti din IGSU a efectuat o recunoaştere la faţa locului, pentru amplasarea acestor motopompe, care vor fi alimentate de la bazine de apă dispuse în apropiere.

De asemenea, s-a amenajat zona pentru intervenţie, prin consolidarea platformei astfel încât să nu permită împotmolirea autospecialelor din cauza greutăţii şi au fost pregătite mijloacele de protecţie ale autospecialelor şi personalului de intervenţie împotriva temperaturilor ridicate de la faţa locului. (sursa:Mediafax).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS