29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEcaterina Andronescu, chemată la DNA în dosarul privind baza Cutezătorii

Ecaterina Andronescu, chemată la DNA în dosarul privind baza Cutezătorii

Fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, s-a aflat luni la DNA, in legatura cu dosarul privind Baza „Cutezatorii”, in care sunt implicati Dinu Pescariu si fostul secretar de stat in Ministerul Educatiei, Mihnea Costoiu. Potrivit HotNews.ro, Ecaterina Andronescu a negat orice legatura cu acest caz, spunand ca a venit doar pentru a completa o declaratie.
„In viata mea de om public si nepublic, nu am luat, nu am cerut si nu am dat la nimeni nimic. Nu ar fi trebuit niciodata sa ajung aici si nici intr-un caz sa ma puneti sub semnul unor oameni certati cu legea. Nu am facut niciodata niciun favor nimanui”, a declarat Ecaterina Andronescu, adaugand ca s-a aflat la DNA pentru a completa o declaratie.
In acelasi dosar s-a aflat saptamana trecuta la DNA si Mihnea Costoiu.
Costoiu si fostul tenismen Dinu Pescariu au fost plasati sub control judiciar de catre procurorii DNA, pentru abuz in serviciu, respectiv instigare la abuz in serviciu, ancheta vizand modalitatea de prelungire cu 25 de ani a contractului de inchiriere prin care Baza sportiva si de agrement pentru copii „Cutezatorii” din Bucuresti fusese data in folosinta Fundatiei „Dinu Pescariu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS