15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai mulţi români sunt blocaţi pe aeroportul Luton din Londra, din cauza ninsorilor

Mai mulţi români sunt blocaţi pe aeroportul Luton din Londra, din cauza ninsorilor

Mai multi romani, pasageri ai unei curse WizzAir Londra-Cluj Napoca, sunt blocati duminica pe aeroportul Luton de langa Londra, informeaza HotNews.ro, citând News.ro. Aeronava trebuia sa plece la ora 7:40, insa nu a putut decola din cauza ninsorilor puternice, care au dus la inchiderea aeroportului.

„Zborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 decembrie), planificat sa decoleze la 7:40 (ora Marii Britanii), este momentan intarziat din cauza inchiderii aeroportului ca urmare a ninsorii abundente din Luton. Pasagerii sunt tratati conform regulamentelor UE si politicii companiei”, au declarat duminica, pentru News.ro, reprezentantii companiei Wizz Air.

Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca, spun acestia.

Aeroportul Luton a fost inchis duminica dimineata din cauza ninsorilor puternice. Dupa ora 14.00, reprezentantii aeroportului au anuntat ca pistele au fost redeschise doar pentru plecari.

Duminica, au fost anulate si zborurile de pe aeroportul din Birmingham, in timp ce mai multe drumuri au fost inchise, iar unele localitati au ramas fara electricitate, in urma ninsorilor puternice care afecteaza Marea Britanie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS