Acasă Actualitate Liviu Stan și-a susținut astăzi teza de doctorat

Liviu Stan și-a susținut astăzi teza de doctorat

Foto: Lucian Anghel

Liviu Stan este de astăzi doctor în sociologie. Tânărul este cunoscut pentru cele două mari pasiuni: motociclismul şi boxul. Are în palmares două recorduri naţionale la motociclism. Astăzi, a obținut încă un titlu important. Liviu Stan și-a susținut teza de doctorat cu titlul „Elitele românești actuale. Contribuții la formarea unei societăți europene”, la Universitatea din Craiova. Conducătorul științific al lucrării a fost prof. univ. dr. Adrian Gorun, care a apreciat lucrarea ca fiind una „muncită și autonomă”.
Premiat, în trecut, pentru promovarea boxului din Oltenia, Liviu Stan spune că realizarea tezei de doctorat a fost un vis pe care și-a dorit mereu să îl materializeze. „Am încercat să fac o analiză sinceră. Am fost intrigat de multă vreme de tema pe care am ales-o pentru lucrarea de doctorat. Tot timpul am fost fascinat de oamenii mari, de elite. Consider că este o temă importantă, pentru că în ultimii ani nu s-au scris astfel de lucrări”, a spus tânărul doctorand.

A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.
Exit mobile version