27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBiroul permanent: Proiectul privind achiziționarea rachete Patriot, pe ordinea de zi de marți a Camerei Deputaților

Biroul permanent: Proiectul privind achiziționarea rachete Patriot, pe ordinea de zi de marți a Camerei Deputaților

Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis, luni, introducerea pe ordinea de zi de marți a plenului a proiectului de lege al Guvernului privind achiziționarea a șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot, informează Agerpres.
„Biroul permanent a repartizat proiectul către comisii și l-a introdus pe ordinea de zi de mâine sub rezerva primirii raportului”, a precizat secretarul Camerei Deputaților Ioana Bran, după ședința conducerii forului legislativ.
Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională urmează să întocmescă raportul pe fond la acest proiect, iar comisiile de buget, muncă și juridică vor da avize.
Senatul adoptat în ședința plenului de luni, în calitate de primă Cameră legislativă sesizată, proiectul de lege al Guvernului pentru înzestrarea Armatei prin care se vor achiziționa șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot. Camera Deputaților este for decizional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS