10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIonut Mişa: Ordonanţa privind noile prevederi fiscale intră miercuri în şedinţa de guvern, avem toate avizele

Ionut Mişa: Ordonanţa privind noile prevederi fiscale intră miercuri în şedinţa de guvern, avem toate avizele

Ministrul Finantelor, Ionut Mişa, a declarat luni ca ordonanta de urgenta privind noile prevederi fiscale, inclusiv transferul contributiilor sociale de la angajator la angajati, va intra miercuri in sedinta de guvern.
Potrivit HotNews.ro, Mişa a spus ca a avut o „discutie” cu premierul Mihai Tudose, care la randul lui „a purtat o discutie la partid” si s-a decis ca „miercuri (ordonanta) intra in sedinta de guvern”.
Întrebat de ziaristi daca aceasta ordonanta va include si transferul contributiilor de la angajat la angajatori, Ionut Misa a raspuns: „Daca ati citit ordonanta automat intelegeti ca e si eu cu transferul contributiilor”.
Ministrul Finantelor a precizat ca „in momentul de fata avem toate avizele”.
Chestionat cum comenteaza faptul ca premierul Mihai Tudose declara in dimineata zilei de luni ca nu crede ca in sedinta de miercuri va intra si „trecerea contributiilor de la angajat la angajator”, Misa a raspuns: „Nu stiu declaratia premierului de azi dimineata”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS