10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProtest în faţa sediului PSD Sibiu, unde erau aşteptaţi Dragnea şi Tudose. Se strigă "PSD - ciuma roşie"

Protest în faţa sediului PSD Sibiu, unde erau aşteptaţi Dragnea şi Tudose. Se strigă „PSD – ciuma roşie”

Un grup de aproximativ 20 de persoane a protestat miercuri dupa-amiaza in fata sediului PSD Sibiu, unde erau asteptati Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Liderii locali ai PSD au asteptat in sediu, dupa care au stins luminile si au plecat, potrivit unor surse intalnirea urmand sa aiba loc la un hotel din oras, informează HotNews.ro, citând News.ro.

Protestatarii scandeaza „PSD – ciuma rosie” si striga: „Pentru hotii astia au murit copiii la Revolutie”.

Le reproseaza social-democratilor ca au pacalit batranii.

„Ati venit si ati aruncat ziarele peste gard ca batranii sa va creada. V-au votat si mor saraci. Au crezut ca le dati pensii mari”, a strigat unul dintre protestatari.

„Cum veti mai iesi in fata alegatorilor sa le spuneti ca ati sustinut un pesedist infractor care e si infractor”, li s-au adresat liderilor PSD Sibiu.

„Sunteti incredibili. Rusine sa va fie ca v-ati aliat cu un infractor. Facem scut si il dam afara din Sibiu! Sibiul nu e Teleorman. Spuneti-i sa nu mai vina! Aratati ca sunteti oameni cinstiti si corecti si sustineti Romania! Radeti si va bucurati si il asteptati sa pupati mustata unui infractor”, spun oamenii adunati in fata PSD Sibiu.

Liderii locali ai PSD au stat aproximativ doua ore in sediu, dupa care au stins luminile si au plecat, fara ca presedintele PSD Liviu Dragnea si premieurl Mihai Tudose sa-si mai faca aparitia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS