24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRăniții din Colectiv: Nu s-a schimbat nimic

Răniții din Colectiv: Nu s-a schimbat nimic

Mai multe persoane aprind lumanari in memoria victimelor incendiului de la clubul COLECTIV din Bucuresti, in Piata Victoriei din Timisoara, duminica, 1 noiembrie 2015.
.

La doi ani după incendiul din clubul bucureştean Colectiv, în urmă căruia au murit 65 de tineri şi au fost rănite aproape 200 de persoane, răniţii susţin, într-o serie de declaraţii pentru News.ro, „nu s-a schimbat nimic”, în afară de câteva guverne, dispariţia unor oameni politici şi închiderea unor cluburi, şi nici nu se aşteaptă se schimbe prea curând, scrie Hotnews. 

Liviu Popescu, basistul trupei Up to Eleven, ars pe 35% pe suprafaţă corpului, a spus pentru News.ro, din Germania, de la clinică Halle pentru o recuperare după a patra operaţie de corecţie, „nu s-a schimbat nimic” şi „poate sună pesimist, dar cred nu se va schimbă nimic nici în viitor”.

Cei doi ani de după incendiul din clubul bucureştean Colectiv au trecut pentru artist „destul de repede”, fiind angrenat în diverse actiivitati, s-a întors la serviciu şi şi-a reluat activitatea muzicală. „Nu s-a schimbat absolut nimic, şi nu vorbesc doar despre noi”, este convingerea lui Liviu, care afirmă şi „s-a uitat de Colectiv”. „Lumea îşi aduce aminte în preajmazilei de 30 octombrie. Oamenii care nu au fost implicaţi direct nu sunt interesaţi, unii îşi amintesc cu tristeţe, alţii ne critică, alţii sunt invidioşi am primit tratamente mai bune”, a spus Liviu Popescu.

Acelaşi lucru îl consideră şi Cătălin Scânteie (chitarist şi actor), care a fost împreună cu Sanda Scânteie (asistent medical) la concertul de acum doi ani din clubul Colectiv, aşa cum suntîmpreună de 18 ani.
Acesta a povestit încearcă îşi refacă viaţă, dar „nu va mai fi niciodată cum a fost până în 30.10.2015″, scrie Hotnews.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS