Foto: Mediafax

Cel o persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite într-un atac comis vineri după-amiază de un individ înarmat cu un cuţit într-un mall din orăşelul Stalowa Wola, situat în sud-estul Poloniei, afirmă surse din cadrul servicilor de securitate citate de presa locală, scrie Mediafax. O persoană a murit, iar alte şapte sunt spitalizate, şase fiind în stare gravă, în urma atacului comis vineri după-amiază într-un mall din Polonia, anunţă poliţia poloneză. Răniţii au fost transportaţi la spitale din localităţile Stalowa Wola, Tarnobrzeg şi Sandomierz.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului, dar există suspiciuni că atacatorul ar avea probleme psihice. „Autorul atacului este un tânăr în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Stalowa Wola. Este cetăţean polonez”, a declarat Andrzej Walczyna, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Stalowa Wola.
Atacul a avut loc în Centrul comercial VIVO, au declarat surse din cadrul poliţiei citate de agenţia de presă PAP. Potrivit datelor preliminare, un polonez în vârstă de 27 de ani a atacat numeroase persoane cu un obiect ascuţit, cel mai probabil un cuţit. Presupusul autor al atacului a fost imobilizat şi arestat preventiv.