Acasă Actualitate Anchetă la Spitalul Tulcea, după o filmare cu un bărbat căzut şi...

Anchetă la Spitalul Tulcea, după o filmare cu un bărbat căzut şi cu o infirmieră ce spală podeaua pe lângă el

(Foto: hotnews.ro)

Conducerea Spitalului Judeţean Tulcea a declanşat o anchetă, după ce pe o reţea de socializare a apărut o înregistrare video care arată un bărbat căzut în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a unităţii, iar o infirmieră şterge podeaua cu mopul pe lângă el, ignorându-l, informează HotNews. Managerul spitalului, Tudor Nastasescu, spune că pacientul respectiv s-a prezentat de mai multe ori la UPU în ultimii ani, el fiind cunoscut ca un consumator de droguri şi etanol. Potrivit directorului unităţii, din declaraţiile infirmierelor a reieşit faptul că după acel incident filmat, bărbatul s-a ridicat şi a părăsit spitalul.

Infirmierele au declarat că pacientul a fost adus cu ambulanţa la unitatea medicală, s-a trântit în camera de gardă, după care s-a ridicat şi a plecat. „Infirmierele spun că a fost adus cu Salvarea, pe picioarele lui, s-a trântit în camera de gardă, a vomat, ele au venit să şteargă, după care s-a ridicat, şi-a luat cafea, a înjurat, a ameninţat şi a plecat pe picioarele lui”, a menţionat managerul spitalului. El a precizat că în cursul zilei de azi va vedea imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a stabili ce s-a întâmplat exact.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version