5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă la Spitalul Tulcea, după o filmare cu un bărbat căzut şi cu o infirmieră ce spală podeaua pe lângă el

Anchetă la Spitalul Tulcea, după o filmare cu un bărbat căzut şi cu o infirmieră ce spală podeaua pe lângă el

Conducerea Spitalului Judeţean Tulcea a declanşat o anchetă, după ce pe o reţea de socializare a apărut o înregistrare video care arată un bărbat căzut în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a unităţii, iar o infirmieră şterge podeaua cu mopul pe lângă el, ignorându-l, informează HotNews. Managerul spitalului, Tudor Nastasescu, spune că pacientul respectiv s-a prezentat de mai multe ori la UPU în ultimii ani, el fiind cunoscut ca un consumator de droguri şi etanol. Potrivit directorului unităţii, din declaraţiile infirmierelor a reieşit faptul că după acel incident filmat, bărbatul s-a ridicat şi a părăsit spitalul.

Infirmierele au declarat că pacientul a fost adus cu ambulanţa la unitatea medicală, s-a trântit în camera de gardă, după care s-a ridicat şi a plecat. „Infirmierele spun că a fost adus cu Salvarea, pe picioarele lui, s-a trântit în camera de gardă, a vomat, ele au venit să şteargă, după care s-a ridicat, şi-a luat cafea, a înjurat, a ameninţat şi a plecat pe picioarele lui”, a menţionat managerul spitalului. El a precizat că în cursul zilei de azi va vedea imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a stabili ce s-a întâmplat exact.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS