14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIntervenție cu cinci utilaje pe Transfăgărășan, Transalpina și DN 1A (Cheia). S-au folosit cinci tone de sare

Intervenție cu cinci utilaje pe Transfăgărășan, Transalpina și DN 1A (Cheia). S-au folosit cinci tone de sare

În intervalul 7 octombrie, ora 17.00 – 8 octombrie, ora 07.00, drumarii au intervenit pe Transfăgărășan (DN 7C), Transalpina (DN 67C) și pe DN 1A (Cheia) cu 5 utilaje și au răspândit 5 tone de material antiderapant (sare), anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit CNAIR, la această oră se circulă îngreunat pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Pe acest sector de drum, deși carosabilul este curățat, din cauza viscolului și ceții vizibilitatea este redusă semnificativ.

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulația în condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă, mai precizează CNAIR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS