Acasă Actualitate UPDATE: Accident rutier la Radovan. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, o alta...

UPDATE: Accident rutier la Radovan. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, o alta este grav rănită

UPDATE ora 9.10: Patru, dintre cele cinci persoane, şi-au pierdut viaţa în tragicul accident. Persoana rănită, un bărbat de 62 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. El a declarat că şoferul a adormit la volan, însă poate exista posibilitatea ca acesta să fi suferit un infarct.

UPDATE ora 11.00: Marian Negrilă, de 54 de ani, şoferul maşinii, şi două femei, de 44, respectiv 68 de ani, şi încă un pasager de 62 de ani, toţi din Băileşti, şi-au pierdut viaţa în tragicul accident.

Cinci persoane au fost grav rănite în această dimineaţă într-un accident produs la Radovan. La faţa locului intervin mai multe forţe de salvare: Descarcerare Segarcea, Detaşamentul 1 şi 2 Craiova, un echipaj de salvare, dar şi echipaje de poliţie. Din primele cercetări, se pare că şoferul unui autoturism a intrat într-un cap de pod. La locul accidentului a plecat și elicopterul SMURD pentrut a survola zona şi pentru a fi pregătit pentru intervenție. Două femei şi trei bărbaţi sunt asistate la faţa locului de echipele de salvare.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version