Acasă Actualitate Hunedoara: 13 răniţi în urma coliziunii dintre un autoturism şi un microbuz...

Hunedoara: 13 răniţi în urma coliziunii dintre un autoturism şi un microbuz pe DN 66

UPDATE ora 15.00:  În urma accidentului de pe DN 66 a fost activat Planul Roșu de intervenție. Până în acest moment sunt 13 persoane rănite, dintre care una este mai grav. Toate victimele au fost preluate de 4 echipaje SMURD, 3 ambulanţe SAJ şi internate la Spitalul Hunedoara.

Iniţial, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, la această oră (13:55), circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe DN66A, la kilometrul 2+800 de metri, între localităţile Aninoasa şi Vulcan, în judeţul Hunedoara, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism, cu 4 pasageri şi un microbuz, în care se aflau 10 persoane. Şoferul autoturismului a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat astfel în coliziune cu microbuzul care circula regulamentar, pe sensul de mers Petroşani-Aninoasa. În urma impactului a rezultat un număr total de 7 victime. În prezent se circulă pe un singur fir, alternativ. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, iar victimele au fost transportate la spital.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version