Acasă Actualitate Situaţia cetăţenilor români blocaţi pe aeroportul din Madrid

Situaţia cetăţenilor români blocaţi pe aeroportul din Madrid

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că secția consulară a Ambasadei României la Madrid gestionează cu prioritate situaţia cetăţenilor români blocaţi pe aeroportul din Madrid, urmare anulării, din motive tehnice, a unei curse TAROM cu destinația România.

Reprezentanţii consulari au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă biroul companiei TAROM la Madrid, pentru a verifica situaţia actuală a cetăţenilor români. Urmare a demersurilor întreprinse, reprezentanții companiei TAROM au comunicat că, în aceste momente, o echipă specializată lucrează la remedierea defecțiunilor aeronavei.
Cetățenii români au fost cazați la hoteluri aflate în proximitatea aeroportului Madrid-Barajas.
Secția consulară a ambasadei monitorizează situația şi menţine contactul neîntrerupt cu atât cu cetăţenii români cât şi cu reprezentanţii companiei aeriene, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version