Acasă Actualitate Italia: Doi morți și cel puțin 25 de răniți în urma unui...

Italia: Doi morți și cel puțin 25 de răniți în urma unui cutremur pe insula Ischia

Un cutremur cu magnitudinea 4 grade pe scara Richter a lovit aseară,  la ora 20.57, Insula Ischia. Două femei au murit la Casamicciola, în nordul micuței insule turistice și alte cel puțin 25 de persoane au fost rănite, dintre care 2 sunt în stare gravă, potrivit The Sun. Alte nouă persoane sunt date dispărute, iar mai multe clădiri au fost afectate.

Cu puțin după miezul nopții, protecția civilă a anunțat că un cuplu a fost scos în viață de sub dărâmături și că echipele de prim-ajutor depuneau eforturi pentru a salva trei copii în viață.
Seismul a avut loc în timp ce Italia se pregătește să comemoreze joi un an de la tragedia soldată cu 299 de morți la Amatrice și comunele învecinate din centrul țării.
Cutremurul a avut epicentrul situat la o adâncime de 10 kilometri la nord-vest de insulă. Unicul spital de pe insulă a fost lovit de mișcarea telurică și parțial evacuat, dar o structură provizorie a fost amplasată pentru a-i primi pe răniți. Mai multe zone ale insulei au rămas fără curent electric.
Mai mulţi voluntari ai Crucii Roșii ajută autoritățile.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version