6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePetre Pitiș: Am fost anunțat că sunt suspect; pe Dragnea îl cunosc că e din județ, am jucat fotbal în liceu

Petre Pitiș: Am fost anunțat că sunt suspect; pe Dragnea îl cunosc că e din județ, am jucat fotbal în liceu

Petre Pitiș, directorul Tel Drum, a declarat vineri, la ieșirea din sediul DNA, că a fost anunțat că s-a început urmărirea penală în cazul său, adăugând că este o eroare.

„Am fost anunțat ca s-a început urmărirea penală. Din punctul meu de vedere este o eroare. Este vorba de un denunț făcut aiurea. A început o anchetă, aveți răbdare”, a precizat Petre Pitiș.

Întrebat dacă este „interfața lui Liviu Dragnea”, Petre Pitiș a răspuns: „M-ați înnebunit cu personajul ăsta. Îl cunosc că-i din județ, am jucat cu el fotbal în liceu când eram elev în clasa a XI-a”.

El a adăugat că la licitații, în medie, erau 70 — 80 de participări pe an și se câștigau 20. „E normal, ca la toate firmele din țară, n-avem succese deosebite”, a spus Pitiș.

Petre Pitiș, directorul societății Tel Drum, și Florea Neda, fost director al aceleași societăți, s-au prezentat vineri la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiați de procurori într-un dosar în care se investighează fapte de corupție.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că în acest caz procurorii investighează fapte în legătură cu fonduri europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS