12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateI s-a făcut ruşine că şi-a declarat admiraţia faţă de Adrian Năstase. Decizia luată de playboy-ul numit de Tudose ca secretar de stat la MAE

I s-a făcut ruşine că şi-a declarat admiraţia faţă de Adrian Năstase. Decizia luată de playboy-ul numit de Tudose ca secretar de stat la MAE


Noul secretar de stat din MAE, Kristian Winzer, a restrictionat accesul publicului pe pagina sa de Facebook dupa ce in presa au aparut postari recente ale sale in care il lauda excesiv pe Adrian Nastase sau in care cerea demiterea Laurei Codruta Kovesi, informează aktual24.ro. Winzer se va ocupa la MAE de MCV si organizarea presedintiei romane a Consiliului UE din 2019.
Premierul Mihai Tudose l-a numit, miercuri, 9 august, pe avocatul Kristian Winzer in functia de secretar de stat la MAE. Acesta se va ocupa de MCV si organizarea presedintiei romane a Consiliului UE din 2019 in conditiile in care s-a manifestat ca un dversar al DNA si un admirator al infractorului Adrian Nastase.
In fotografiile ataşate puteţi vedea unele dintre postarile sale de pe Facebook de care acum ii este rusine lui Winzer, el luand decizia de a restrictiona accesul pe pagina sa.
Intr-una dintre ele isi manifesta „pretuirea” fata de Adrina Nastase, care a fost condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie.
In alte doua postari, Winzer cere vehement demiterea Laurei Codruta Kovesi. Winzer se va ocupa, printre altele, de ridicarea mecanismului instituit de UE privind monitorizarea actiunilor guvernamentale si parlamentare in domeniul justitiei, celebrul MCV.
Winzer, in varsta de numai 29 de ani, va lucra sub coordonarea directa a Ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS