20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate UPDATE ora 16.00: Traficul pe sensul către București al Autostrăzii Soarelui s-a...

UPDATE ora 16.00: Traficul pe sensul către București al Autostrăzii Soarelui s-a reluat

-

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe sensul către București al Autostrăzii Soarelui s-a reluat. Din cauza unei coliziuni dintre patru autovehicule (în care o persoană a fost rănită), traficul fusese întrerupt la km 13, în zona localității ilfovene Glina. Precizăm că la intrarea în Capitală se circulă acum îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule

Circulaţia este oprită pe Autostrada Soarelui la kilometrul 13 (Glina), pe sensul spre Bucureşti, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autovehicule, informează HotNews.ro.

O persoană a fost rănită în incident.

Potrivit unui reprezentant al Centrului Infotrafic, în jumătate de oră – o oră circulaţia va fi reluată.

Până atunci, poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul (spre Bucureşti) pe la kilometrul 15.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.