18.1 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate 283 de persoane au apelat la Ambulanță duminică între orele 8.00 și...

283 de persoane au apelat la Ambulanță duminică între orele 8.00 și 12.00

-

Un număr de 283 de persoane au apelat, duminică, între orele 8,00 și 12,00, la Serviciul Ambulanță București – Ilfov, a precizat, pentru AGERPRES, managerul SABIF, Alis Grasu.

Aceasta a precizat că din cele 283 de apeluri, 147 au fost urgențe iar 28 de cazuri s-au petrecut în spațiul public. În intervalul menționat s-au tratat 8 lipotimii și 6 sincope — persoanele și-au pierdut starea de conștiență pentru scurt timp.

AGERPRES

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.