Acasă Actualitate Fostul ministru Valerian Vreme, la DNA pentru a afla acuzațiile într-un dosar...

Fostul ministru Valerian Vreme, la DNA pentru a afla acuzațiile într-un dosar legat de licențe Microsoft

Foto: jurnalul.ro

Fostul ministru al Comunicațiilor Valerian Vreme s-a prezentat astăzi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde i s-au prezentat acuzațiile într-un dosar legat de licențe Microsoft, transmite Agerpres. Potrivit purtătorului de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, Valerian Vreme a fost citat „pentru a i se aduce la cunoștință acuzațiile privind săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”. Fostul ministru nu a făcut declarații jurnaliștilor la ieşirea din sediul instituţiei.

Reamintim că vineri președintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererea de urmărire penală a lui Vreme Valerian pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu într-un dosar legat de licențe Microsoft.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version