Acasă Actualitate Venezuela: Poliţia a arestat un judecător al Curţii Supreme

Venezuela: Poliţia a arestat un judecător al Curţii Supreme

Poliția venezueleană l-a arestat pe un judecător recent numit la Curtea Supremă de la Caracas, măsura fiind considerată de opoziție drept ‘neîntemeiată’, informeaza Agerpres, citand DPA.

Într-o declarație postată pe Twitter, politicianul de opoziție Julio Borges a susținut că autoritățile nu au nicio justificare pentru a-l aresta pe judecătorul Angel Zerpa. Borges a calificat drept ‘arbitrară’ această măsură și a criticat forțele de securitate, despre care a afirmat că lucrează pentru ‘dictatura’ președintelui socialist Nicolas Maduro.

Liderul opoziției venezuelene, Henrique Capriles, a acuzat principalul serviciu de informații din țară, Sebin, că se află în spatele arestării magistraților recent numiți la Curtea Supremă.

 

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version