14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Accident grav pe DN6, în comuna Dioști

Dolj: Accident grav pe DN6, în comuna Dioști

Un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat în această dimineață pe DN6, în comuna Dioști, sat Radomir, județul Dolj. În autoturism se aflau paru femei și un bărbat.  Unul din pasageri este în stop cardio-respirator.  La fața locului acționează forțe și mijloace de la ISU Olt, SAJ Olt și ISU Dolj, două persoane fiind încarcerate.

UPDATE: O persoană a decedat

În urma accidentului o femeie de 82 de ani care se afla în mașină a decedat.  Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, în urma accidentului, două persoane, printre care şi femeia de 82 de ani, au rămas încarcerate, iar pompierii au acţionat pentru extragerea acestora, concomitent fiind acordate şi îngrijirile medicale de urgenţă pentru celelalte două victime.

Femeia de 82 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator şi imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă aceasta nu a răspuns manevrelor specifice, fiind declarat decesul. Celelalte femei rănite în accident, de 82 de ani, 51 de ani şi 24 de ani, au fost transportate cu politraumatisme la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Şoferul, un bărbat de 54 de ani, conştient, fără urme vizibile de traumă, a refuzat transportul la spital.  Accidentul s-a produs după ce maşina a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ, la faţa locului acţionând echipaje din cadrul ISU Olt, SAJ Olt, ISU Dolj şi SAJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS