20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: 220 de pachete de țigări de contrabandă, confiscate de polițiști

Dolj: 220 de pachete de țigări de contrabandă, confiscate de polițiști

În ziua de 14.07.2017, mai mulți polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, sub comanda șefului secției, au organizat și executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităților ilicite în mediul stradal, identificarea și depistarea persoanelor care comercializează produse din tutun contrafăcute sau nefiscalizate,
Cu această ocazie, polițiștii au verificat în piața agroalimentară patru locuri și medii de interes operativ, au verificat două societăți comerciale, două P.F.I.-uri , au legitimat 10 persoane, dintre acestea două persoane fiind conduse la sediul secției.
De asemenea, polițiștii craioveni au controlat patru unități de alimentație publică(baruri), mai multe persoane din incinta acestora fiind controlate corporal de arme albe .
Tot în urma actiunii desfășurate polițiștii Secției 5 au ridicat bunuri în vederea confiscării, constând în 220 de pachete de ţigări care nu aveau aplicat timbru fiscal românesc. Valoarea bunurilor confiscate de oamenii legii este de 2200 lei.
În acest sens, au întocmit dosar penal pe numele persoanei în posesia căreia au fost găsite produsele din tutun, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută de art. 270 alin. 1-3 din Legea 86/2006 (contrabandă).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS