Acasă Actualitate Actorul Nelsan Ellis a murit la vârsta de 39 de ani

Actorul Nelsan Ellis a murit la vârsta de 39 de ani

NEW YORK, NY - JULY 21: Actor Nelsan Ellis attends the "Get On Up" premiere at The Apollo Theater on July 21, 2014 in New York City. (Photo by D Dipasupil/FilmMagic)

Nelsan Ellis, actor în serialul ”True Blood”, a murit la vârsta de 39 de ani, în urma unor afecțiuni cardiace, anunță Mediafax, citând CNN. Emily Gerson Saines, managerul actorului, a precizat că moartea lui Ellis a fost cauzată de unele complicaţii cardiace.

Pe parcursul carierei sale, Ellis a avut roluri în „Get on Up,” „Lee Daniels’ The Butler” sau „The Help”. Rolul care l-a făcut celebru l-a primit în serialul ”True Blood”, jucând rolul personajului Lafayette.

HBO a transmis, sâmbătă, un comunicat în care se exprimă întristarea profundă legată de moartea actorului.”Nelsan a fost un membru de lungă durată al familiei HBO, a cărui interpretare inovatoare a personajului Lafayette va fi amintită cu drag”, se precizează în comunicatul HBO. ”Ellis a fost un talent unic a cărui creativitate nu a încetat niciodată să mă uimească. Să lucrez cu el fost un privilegiu”, a afirmat Alan Ball, producătorul serialului ”True Blood”.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version