Acasă Actualitate A plecat în turul Franței pe un skateboard electric

A plecat în turul Franței pe un skateboard electric

Un francez a plecat într-o originală călătorie de explorare a propriei ţări. Vrea să facă Turul Franţei cu ajutorul unui skateboard electric. Şi nu este decât un antrenament, pentru că scopul lui e să facă înconjurul lumii. O realizare pe care a reuşit-o şi acum 18 ani, în condiţii mult mai dificile.

Fabrice vrea să parcurgă 3.000 de kilometri într-o lună. Ar fi un bun antrenament pentru scopul declarat: să facă înconjurul lumii pe skateboard electric. Și nu ar fi la prima reușită. În 1999, francezul a sosit la Paris după ocolul lumii pe role. Timp de 28 luni a parcurs 27.000 de kilometri, lucru care l-a propulsat în Cartea Recordurilor.

Cu această nouă provocare, Frabrice vrea să atrag atenția asupra unui mod de transport mai ecologic: dacă eu pot să înconjur lumea cu un skatebord electric, oricine îl poate folosi să meargă la serviciu, a declarat francezul.

Sursa: stiri.tvr.ro

A absolvit Facultatea de Ştiințe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Filosofie Sociologie. Lucrează la Gazeta de Sud din 2004 în domeniul social, dar este şi realizatorul rubricii Infosocial la Radio Sud.
Exit mobile version