6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Poşetă cu 840 de euro şi 160 de lire, restituită de jandarmi

Craiova: Poşetă cu 840 de euro şi 160 de lire, restituită de jandarmi

Un jandarm aflat în afara orelor de program a găsit, în data de 19 iunie, o poşetă pe într-o staţie de autobuz şi a restituit-o proprietarei. Potrivit unui comunicat transmis astăzi de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj, în după-amiaza zilei de luni, 19 iunie , în jurul orei 16.30, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, aflat în afara orelor de program, a găsit, în staţia de autobuz de la Spitalul Militar Craiova, o poşetă în care se aflau mai multe bunuri, un telefon mobil, dar şi sumele de 840 euro, 160 de lire şi 25 de lei.

Subofiţerul a solicitat la faţa locului un echipaj mobil din cadrul unităţii care a preluat poşeta, iar în urma verificărilor efectuate au identificat-o pe femeia care pierduse geanta, T.G., de 56 de ani, din Craiova.
În scurt timp persoana păgubită a fost contactată telefonic şi invitată la sediul I.J.J. Dolj, unde i-au fost restituite bunurile personale, aceasta exprimându-şi recunoştinţa pentru gestul şi integritatea de care au dat dovadă jandarmii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS